2019 Mezuniyet Kıyafeti seçerken Dikkat Etmemiz gerekenler

2019 Mezuniyet Kıyafeti seçerken Dikkat Etmemiz gerekenler içeriğini okuyabilir, Tokat.com Moda & Güzellik kategorisinde yer alan 2019 Mezuniyet Kıyafeti seçerken Dikkat Etmemiz gerekenler yazısını değerlendirebilir ve yorum yazabilirsiniz.

2019 Mezuniyet Kıyafeti seçerken Dikkat Etmemiz gerekenler

Yaz geliyor sınavlar bitecek, okulu asmalar başlayacak ;) Arkadaşların içi içine sığmıyor. Erkeklerde çok görmesek de genç kızlar ne giyeceğine, saçlarını nasıl yaptığına karar vermiş durumda.

Tabii bir de işini son dakikaya bırakan arkadaşlarımız var Onlar için dikkat etmeleri gereken yerleri söyleyeceğiz. Öncelikle vücut tipinizi bilmeniz gerekir. Sonrasında vücut tipinize uygun kıyafeti seçmelisiniz. Mesela ince bel ve geniş göğüs ve basene sahipseniz; belinizi vurgulayan modeller sizin için daha uygun olabilir. Burada dikkat etmeniz gereken ise pileli büzgülü eteklerden uzak durmanız. Straples ya da spaghetti askılı üstler en doğru tercih olabilir. Renk tercihi yaparken ten renginize dikkat edin. Eğer açık tenliyseniz pembe, somon, mavi gibi renklerden uzak durun. Sizin için ideal duracak renkler; saks mavisi, ateş kırmızısı, morun tonlarıdır. Koyu ten rengine sahipseniz açık renkleri tercih edebilirsiniz. Mesela, menekşe mavisi, yağ yeşili, pudra pembesi gibi renkler olabilir. Bir çok kişiyle aynı renkleri giyinmemek için trend renklerin ara renklerine yoğunlaşın. Örneğin zerdeçal turuncusu, altın sarısı gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Seri üretim yapan ve vitrinde gördüğünüz o renklerden ziyade o renklerin ara tonlarını seçebilirsiniz. Renk ve model konusunda herkesin aldığı yerlerden uzak durarak gecenin piştisi olmaktan kurtulabilirsiniz. Seçeceğiniz elbisenin çok abartılı veya dekolteli olmasından ziyade yaşımıza uygun olmasına özen gösterin. Elbisenin güzelliği'nin yanı sıra aksesuarlarınızla öne çıkarın. İri ve çok renkli taşlarla işlenmiş elbiseler yerine, elbise renginizle aynı tonlarda kristal taşlarla süslenen elbiseleri tercih edebilirsiniz. Taşın renkleri ve büyüklüğüyle fak edilmek yerine, gecenin ışıklarında parıldayan ama bağırmayan; elegant bir görüntü elde edin. Seçtiğiniz aksesuar, çanta ve ayakkabı birbiriyle yarışmamalı tam anlamıyla birbirini tamamlamalıdır. İddialı bir elbise tercih ettiyseniz nude tonlarında ayakkabı ve çanta seçebilirsiniz. Elbisenizi seçerken giyeceğiniz mekanı da göz önünde bulundurarak seçin. Kokteyl tarzında bir mezuniyet için kısa elbiseler, havuz ya da deniz kenarı için uçuşan formlar, kapalı mekanlar içinse vücudu saran formlar tercih edilebilir. Yazımızı dikkate alarak partinin en havalı kızı siz olacaksınız. :)

2019 Mezuniyet Kıyafeti seçerken Dikkat Etmemiz gerekenler içeriği, 08 Mart 2019 tarihinde bitokat.com sitesinin Yaşam bölümüne eklenmiştir.

DEĞERLENDİRME 3.0

İçeriği Nasıl Buldunuz?

Captcha